ALEGRI O ODLASKU: Potrebno mi je malo odmora

Trener Juventusa Masimilijano Alegri nakon završene sezone u italijanskoj Seriji A izjavio je da ne razmišlja o odlasku iz Torina i da njegov ugovor traje još dvije godine.

Juventus je nakon jučerašnje pobjede na gostovanju Udinezeu (1:0) takmičenje završio na sedmoj poziciji Serije A pa će i pored oduzimanja 10 bodova igrati kvalifikacije za Ligu konferencija.

„Nema pregovora o mom odlasku, jer imam ugovor na još dvije godine. Neću da podnesem ostavku, pošto sam na raspolaganju klubu. Želim da napravim program i da radim sa onim što mi se stavi na raspolaganje, kao što sam i uvijek činio. Kao i svima drugima, sada mi je potrebno malo odmora“, rekao je Alegri.

Turbulentna sezona crno-bijele iz Torina je završena, a jedini pogodak na utakmici protiv Udinezea postigao je Kjeza u 68. minutu.

Alegri je prije Juventusa vodio Sasuolo, Kaljari i Milan.

Kao prvi trener Stare dame osvojio je pet titula šampiona Italije, četiri Kupa dok je dva puta igrao i finale Lige šampiona sa torinskim klubom ali je na oba poražen od španskih velikana Bareselone 2015. godine i Real Madrida dvije godine kasnije.

Pročitajte i ovo: