BAHARI UCIJENIO JOŠ JEDNOG MILJENIKA DELIJA: Ili "džoker" sa klupe ili ništa

Dolazak Baraka Baharija na čelu uslovio je promjenama u klubu. Naime izraelac ima plan da dovede crveno-bijele do nivoa elitnih evropskih klubova a kao sastavni dio ekipe u tom pohodu osim Borjana, ne vidi ni dugogodišnjeg igrača tog kluba, Aleksandra Kataia.

Prema dosadašnjim saznanjima Bahari želi brzu igru budućih igrača Zvezde a poznato je da je Katai igrač koji u par poteza može riješiti meč, te da nije jedan od onih koji su spremi da trče svih 90 minuta meča i pomognu saigračima u odbrani.

Kataiju je ponuđeno da bude “džoker” sa klupe, na kog se računa samo u utakmicama domaćeg takmičenja, baš zbog toga što ne ispunjava defanzivna očekivanja Baharija.

Nakon takve odluke izraelca dovodi se u pitanje ostanak miljenika delija na Marakanu. Talentovani vezista, koji je sa Crvenom Zvezdom osvojio četiri titule šampiona i tri Kupa Srbije, dobio je ponudu za angažman u Saudijskoj Arabiji u kojoj bi, ukoliko bi pristao, završio karijeru.

Aleksandar Katai crveno-bijeli dres nosio je u dva navrata, od 2014. do 2016. godine, a 2020. godine je potpisao četvorogodišnji ugovor koji je imao plan da produži. U svim nastupima koje je imao za Zvezdu postigao je 101 pogodak.