BAHAR: Ovdje se podrazumijevaju trofeji

Trener fudbalera Crvene zvezde, Barak Bahar, izjavio je da je zadovoljan igrama svoje ekipe na ‘Pari kupu’ u Sankt Petersburgu.

Crveno-bijeli savladali su Fenerbahče sa 3:1 u meču trećeg kola ‘Pari kupa’ i tako osvojili turnir, pošto su prethodno bili bolji od Zenita i Nefčija.

”Veoma važna utakmica za nas ali i pobjeda. Upisali smo tri pobjede i osvojili trofej. Ipak najvažnije je da napredujemo u svim segmentima i da ono što radimo na treninzima prenosimo na teren. U prvom dijelu smo kreirali i realizovali prilike. U drugom je to bilo malo slabije, ali normalno je da bude nakon više od tri nedjelje priprema. Zadovoljan sam radom igrača i stručnog štaba i naravno ponašanjem, željom za pobjedom i napretkom.” rekao je Bahar.

On je naglasio da je ovo samo početak.

”Ovdje se trofeji podrazumijevaju i naravno da ih želimo. Danas smo savladali odličnu ekipu sa veoma kvalitetnim igračima. No ovo je samo početak, nastavićemo u istom ritmu.” dodao je Barak Bahar.

Takođe, naglasio je da mu je drago što su navijači bili zadovoljni nastupima kluba na pripremama.

”Vjerujem da su nas gledali i da im prija što smo ostvarili tri pobjede na isto toliko mečeva. Obećavam da ćemo nastaviti da radimo i napredujemo i biće još momenata za slavlje.” zaključio je trener crveno-bijelih.