BARSELONA OSVOJILA GAMPER KUP: Prokret protiv Totenhema u režiji mladih Katalonaca (VIDEO)

Fudbaleri Barselone savladali su ekipu Totenhema rezultatom 4:2 u okviru Žoan Gamper kupa koji se odigrava pred početak sezone u La Ligi.

Odlično je otvorila Barselona ovu utakmicu pa je nakon šest minuta Rafinja asistirao Levndovskom koji je preciznim udarcem doveo Katalonce u vođstvo (1:0).

Oliver Skip u 24. minutu donosi izjednačenja Sparsima, da bi u 37. minutu vidjeli potpuni preokret ekipe Angea Postekoglua.

Na odlični centaršut Perišića natrčao je Skip koji postiže svoj drugi pogodak na ovom meču.

U drugom poluvremene izmene Ćavija su donijele novi preokret, ali ovog puta u režiji mladih fudbalera katalonskog kluba.

Najprije je Feran Tores u 81. minutu iskoristio sjajnu asistenciju 16-godišnjeg Lamara Jamala, da bi u 90. minutu Fati iskoristio asistenciju Ferana Toresa za potpuni preokret.

Do kraja je 21-godišnji Marokanac Abde Ezalzouli na asistenciju 20-godišnjeg Fermina Lopeza postavio konačan rezultat.

https://www.youtube.com/watch?v=yjhEFR2nn40

Ipak za samo 10. minuta na terenu posebnu pažnju privukao je nastup Lamina Jamala koji je pokazao da Barselona ne mora da brine kada je zamjena za Usmana Dembelea u pitanju.

Na ovom meču za Totenhem nije nastupio Hari Kejn, a prema pisanju engleskih medija još uvijek se pregovora oko njegovog transfera u Bajern.

Pročitajte i ovo:

2 Komentara

    Ovo je baš bila jedna prava prijateljska utakmica. Pratio sam sa uživanjem!

    GG3+ dodje u prvo… mada, mozda ta igra nije ni bila u ponudi

Komentarisanje nije dozvoljeno.