BOŠKO ĐUROVSKI DAO SAVJET ZVEZDI: Mora da napadne od prvog minuta

Boško Đurovski, nekadašnji as i kapiten Crvene zvezde, govorio je o šansama u večerašnjem meču protiv Jang Bojsa.

Đurovski je bio igrač Servetea od 1989. do 1995, trener istog kluba tokom 1999. godine.

O švajcarskom fudbalu on je rekao: “U odnosu na period kad sam tamo radio, fudbal se u velikoj meri razvio u Švajcarskoj. Tamošnji savez preuzeo je sve u svoje ruke,radi po ustaljenom sistemu i programu koji im donosi dobre rezultate. Liga je vrlo nepredvidiva. Jedne godine je šampion Bazel, sledeće Jang bojs, a naredne neko treći.”

Boško Đurovski je pohvalio Zvezdinog rivala:“Jang bojs je vrlo dobro organizovan, igra tipično švajcarskim stilom. Trener Viki je veoma ozbiljan, temeljan,bio je dobar fudbaler. Utakmica će sigurno biti tvrda. Prednost domaćina je vještačka trava. Crveno-bijeli se nisu dobro snašli na njoj ove sezone, ali moraće da pronađu rješenje.”

Boško Đurovski vjeruje da Zvezda može da pobijedi, jer je dobar uvod za ovaj meč bila pobjeda nad Vojvodinom:“Utakmica sa Vojvodinom bila je zapravo prekretnica sezone.Sada su igrači sigurno snažniji na mentalnom planu i to može da donese prevagu u Bernu. Crveno-bijeli moraju da idu na pobjedu, odnosno da napadnu od prvog minuta.”

9 Komentara

  Tako je, ofanziva od prvog minuta.

  Samo da on to primijeni.

  Vidjecemo

  Valjda i sami znaju

  Mislim da oni to svakako rade

  Ka da oni to ne rade ajde bgt grizu na terenu

  Tako ce i biti

  Bice dobra utakmica. Pa dako Zvezda bude imala srece.

  Drzimo fige, pa kako bude.

Komentarisanje nije dozvoljeno.