CRVENA ZVEZDA O TUŽBI BAHARA: Zlonamjerni pokušaj medijskih spekulacija

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem nakon navoda koji su se pojavili u srpskim medijima da bi Barak Bahar mogao da tuži klub.

Zbog ovih informacija aktuelni šampion srpske Superlige se oglasio saopštenjem koga prenosimo u cjelosti.

“Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora između Baraka Bahara i Crvene zvezde obavještavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera.

Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mjesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamjerni pokušaj medijskih spekulacija.

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsjetili na obaveze nešeg kluba prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan posle smjene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu”, stoji u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije.