Dani Osvaldo šokirao: Borim sa depresijom, konzumiram drogu i alkohol

Bivši reprezentativac Italije, Dani Osvaldo izjavio je da prolazi kroz najteži period u životu zbog alkohola, droge i depresije.

On se oglasio preko društvenih mreža i objasnio svoje stanje:”Moram da kažem da prolazim kroz težak period u životu, jer se borim sa depresijom, zbog koje sam počeo da konzumiram drogu i alkohol, što je još više pogoršalo moju situaciju. Čini mi se da gubim konce, kontrolu nad životom i veoma sam loše.Takođe, želim da istaknem da sam na psihijatrskom lečenju, uzimam ljekove, imam ozbiljnu bolest, izgubio sam volju u život, sam zaključan u kuću.Nigdje ne idem, ne želim da ustanem iz kreveta, izlazim iz sobe samo kad jedem.”

Dani Osvaldo je ovom porukom želio da pomogne ljudima da ne upadnu u iste probleme kao on:

“Ovo govorim ne zbog toga da izigravam žrtvu, nikako, već da svi razumeju razlog mojih pogrešnih odluka. Liječim se na psihijatriji, ali teško se izvlačim iz toga, ponovo padam u zavisnosti, i distanciram se od ljudi koje volim.U prošlosti sam bio vrhunski fudbaler, bio sam potpuno druga osoba, ponosna i samouvjerena. Ovo je osoba koju ne prepoznajem.Nemam posao, potrošio sam sav novac, sve sam izgubio, ali se nadam da ću pobijediti i opet biti dobar čovek.”

Dani Osvaldo je rođen u Argentini, ali je igrao za reprezentaciju Italije. Igrao je za mnoge velike klubove: Juventus, Inter, Romu, Boku Juniors, Porto,Fiorentina…

REGISTRUJTE SE uz promo kod SPORT i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga!