Dušan Tadić: Učinićemo sve da prođemo grupu

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je da će ekipa uraditi sve da prođe u nokaut fazu Evropskog šampionata.

EURO će biti održan u Njemačkoj od 14. juna do 14. jula, a Srbija će igrati u grupi C sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

”Raspoloženje je super, kao i obično. Ova grupa, generacija, svi se zajedno držimo, sve je u najboljem redu. Mislim da su bile dosta dobre provjere, Austrija me je jako prijatno iznenadila, Švedska je dobra ekipa. Rezultat nije bio toliko bitan, zadovoljan sam provjerama.” rekao je Dušan Tadić.

‘Orlovi’ putuju u Njemačku, a prvi meč igraće 16. juna protiv Engleske.

”Trebalo bi da idemo meč po meč. Engleska nam je najbitniji fokus. Učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat, oni su glavni favoriti, ali učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat, učinićemo sve da ostvarimo cilj, da prodjemo u narednu rundu.” istakao je Tadić.

On je podvukao da nema euforije kao uoči Svjetskog prvenstva u Kataru.

”Mislim da je sad dosta drugačije. Prošli put je bila veća euforija, sa kim god sam pričao, bilo je polufinale minimum. Sada je dobro da nema tolike euforije. Učinićemo sve da prođemo grupu, to možemo da obećamo, sve ćemo da uradimo za dobar rezultat.” zaključio je kapiten Dušan Tadić.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Postavi odgovor