Dušan Vlahović odbio da potpiše novi ugovor, pa premijerligaši krenuli u akciju

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović odbio je da potpiše novi ugovor sa Juventusom, koji je nudio manju platu od očekivane.

Vlahoviću će ovoga ljeta skočiti plata na 12 miliona eura, a klub je htio da potpiše ugovor sa manjom platom, što je igrač odbio.

Ako misli da ga zadrži i za narednu sezonu, Juventuć će morati da pristane na njegove uslove ili će biti prinuđen da ga proda.Dušan Vlahović želi da ostane u klubu, ali ne pod ovim uslovima. On je odbio unosnu ponudu iz Saudijske Arabije, jer želi da se dokaže u evropskom fudbalu.

Kako prenosi “Tutosport”, Arsenal i Čelsi prate razvoj situacije i spremni su da reaguju i pošalju mu ponudu.Arsenal bi mogao da ga natjera da preseli na Ostrvo jer bi dobio ulogu prve “devetke” i šansu da se u najboljoj ligi bori za trofeje i da igra u Ligi šampiona.

Čelsi takođe ima u planu da se dogovori sa Juventusom koji za Dušana Vlahovića traži 70 miliona, da mu ponudi Lukakua kome ističe pozajmica u Romi, a engleski tim želi da ga proda.

Juventusu ostaje da se bori da sačuva igrača koji je pružao najbolje partije u ovoj sezoni, a to će jedino uspjeti adekvatnom platom.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.