En Nesiri stiže u London zajedno sa Lopetegijem?

Julen Lopetegi preuzeće kormilo Vest Hema na kraju tekuće sezone, a sa njim bi među ‘čekićare’ mogao da stigne i napadač Jusuf En Nesiri.

Jasno je da će se u redovima „Čekićara“ ovog ljeta dogoditi tektonske promjene. Lukas Paketa se ponovo dovodi u vezu sa Mančester sitijem i gotovo je izvjesno da će promeniti sredinu. U klubu je mnogo starijih igrača, među njima i Mikel Antonio, prvi napadač kluba sa istoka Londona.

Idealnu zamjenu za njega Lopetegi vidi u Jusufu En Nesiriju, igraču Sevilje sa kojim je španski stručnjak već sarađivao. Na 37 utakmica ove sezone je postigao 17 golova i jedan je od svjetlijih tačaka loše sezone cjelokupno za Sevilju.

Marokanski reprezentativac će od ljeta ući u posljednju godinu ugovora sa španskom ekipom i to znači da obeštećenje koje će Vest Hem morati da plati neće biti veliko, oko 18. miliona eura.

En Nesiri i Lopetegi se vrlo dobro poznaju, Marokanac je odigrao 115 utakmica za Sevilju dok je iskusni stručnjak bio na klupi i za to vrijeme je postigao 36 golova. Za reprezentaciju je odigrao 71 utakmicu i postigao 20 golova.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.