Erik ten Hag: Povrede su razlog naših loših izdanja

Trener Mančester Junajteda Erik ten Hag istakao je da ga ne brine šta nosi budućnost na klupi tima sa Old Traforda.

Luj van Gal je dobio otkaz nakon što je osvojio FA Kup, ali Ten Hag kaže da ga to ne brine.

”Vlasnici imaju zdrav razum. Vidjeli ste da smo koristili 32 zadnje linije, da smo imali 13 tandema u veznom redu, kada vide da nemamo lijevog beka, jasno im je da će to uticati na rezultate.” rekao je Ten Hag.

”Pred nama je veliko finale FA Kupa. Srećni smo što smo stigli do njega. To može da bude vrhunac naše sezone.” rekao je i dodao:

”Znamo razloge zašto ne igramo dobro – to su povrede. Ni jedan tim ne može da igra na svom nivou kada ima toliko povreda.”

Na insistiranje novinara da se vrati na temu svoje budućnosti u klubu, Ten Hag je rekao da ga nije briga što vlasnici nijesu već izneli jasan stav.

”To je pitanje koje treba da postavite vlasnicima, ne meni. Vaše je mišljenje da bih ja možda voleo da sam dobio javnu podršku. To je pitanje za njih.” rekao je Erik ten Hag.

Na dodatno insistiranje i pitanje da li je njemu dodatno teško da odgovara na pitanja kada nema jasnog stava vlasnika, menadžer Junajteda je zaključio priču:

”Dio mog posla je da pričam sa vama. Nije me briga da li oni to rade ili ne. Ja radim da unaprijedim i razvijem svoj tim.” zaključio je Erik ten Hag.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.