TEN HAG RAZGOVARAO SA RETKLIFOM: Bio je to dug i pozitivan sastanak

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag otkrio je da je razgovarao sa novim vlasnikom kluba ser Džimom Retklifom.

On je imao prilike da posjeti Old Traford i trening centar u Karingtonu, gde je obavio razgovore sa ljudima iz kluba, ali i sa menadžerom Erikom ten Hagom.

Uz njega su bili i ser Dejvid Breilsford i Žan-Klod Blan za kog se vjeruje da će biti novi direktor Junajteda.

”Sve je bilo vrlo pozitivno. Imali smo dug sastanak, mnogo sati smo sjedjeli zajedno, po mnogim pitanjima dijelimo mišljenje. Bio je to veoma konstruktivan sastanak i radujemo se što ćemo sarađivati.” otkrio je Holanđanin.

Za ratifikaciju ugovora potrebno je između četiri i šest nedjelja i trener ‘crvenih đavola’ kaže da je rano da bi se donijele neke značajnije odluke.

”Mora sve da se slegne. Tek su došli i upoznali se sa svima. Imaju dobre ideje, tako da moramno da vidimo šta možemo da integrišemo. Radićemo zajedno, ali teško je reći više poslije jednog dana. Imali smo debate o strategijama i mislim da ćemo doći do zajedničkog zaključka.” zaključio je Erik ten Hag.

Mančester junajted do kraja mjeseca ima samo dva meča i to 8. januara u FA kupu, gdje gostuje niželigašu Viganu, a na ‘Teatar snova’ u Premijer ligi dočekuje ekipu Totenhema 14. januara.