Eriksenovo stanje!

Informacije o Kristijanu Eriksenu pristižu gotovo iz minuta u minut, a sada se oglasio i Fudbalski savez , koji je istakao da se fudbaler osjeća bolje i da je i dalje u bolnici.

Tek što je počelo Evropsko prvenstvo, a stvari su već krenule nizbrdo i to na najgori mogući način. Eriksen se srušio na terenu u sred utakmice između Danske i Finske i ostavio u šoku čitavu Evropu.

Nakon što su iz Intera saopštili da su se čuli sa Eriksenom, koji je potvrdio da je dobro, sada se oglasio i Fudbalski savez Danske.

– Jutros smo razgovarali sa Kristijanom Eriksenom, koji je uputio pozdrave saigračima. Negovo stanje je stabilno, ali je i dalje hospitalozovan radi daljih preglea. Tim i osoblje nacionalnog tima obili su veliku pomoć i biće tu jedni za druge nakon jučerašnjeg incidenta – navela je Danska i dodala:

– Željeli bismo da zahvalimo na srdačnim pozdravima svim navijačima, igračima, porodicama, savezima, klubovima i svim drugima. Ohrabrujemo vas da nam pošaljete pozdrave, koje ćemo prenijeti Kristijanu i njegovoj porodici – naveli su Danci.

Dok se polako oporavljamo od šokantnih scena iz Kopenhagena, Eriksenu stiže još podrške, pa se tako oglasio i kapiten engleske selekcije, Hari Kejn.

– Kris, svu ljubav šaljem tebi i tvojoj porodici – napisao je Kejn.

2 Komentara

    Bitno da se osjeca kako treba .. zdravlje prije svega ..
    Zaista je bilo zastrasuju gledati sve to preko tv ekrana …

    Desavale su se slicne situacije i ranije,sreca pa se izvukao… Brz oporavak mu zelim..

Komentarisanje nije dozvoljeno.