Galager: Ne osjećam noge trenutno

Fudbaleri Kristal Palasa napravili su veliko iznenađenje, uspjevši da remiziraju protiv Mančester Sitija, a Galager nije mogao da “stoji na nogama” nakon meča.

Borili su se igrači Patrika Vijere i davali maksimum na terenu, ali vrijedi napomenuti i da je sreća bila donekle njihov dvanaesti igrač, s obzirom na to da su “Građani” promašili nekoliko nevjerovatnih prilika.

Koliko su truda i napora uložili u utakmicu svjedoči i izjava Konora Galagera, koji se od zadihanosti mučio i sa davanjem izjave.

“Cio tim je bio brilijantan, zaslužili smo ovo, naporno smo radili. Imali smo čak i šanse da pobijedimo, ali ipak odnosimo bod i to je velika stvar. Da budem iskren, ne osjećam noge trenutno. Momci su dali svoj maksimum, ponosan sam na njih. Defanzivno smo bili organizovani i hvatali protivnika na kontre, što smo uspjeli i da uradimo u nekoliko navrata. Svaki meč dajem 100% i maksimalno se trudim, kao što sam rekao, mučim se da pričam trenutno. Prije utakmice smo vjerovali da možemo do povoljnog rezultata, dobro smo odigrali utakmice u prethodnom periodu. Pokazali smo šta možemo kao tim”, rekao je .