Gobeljić kažnjen novčano i sa dva meča suspenzije!

Fudbalera Crvene zvezde – Marka Gobeljića, disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije kaznila ga je zbog nedoličnog ponašanja neposredno po završetku finala Kupa protiv Partizana na ”Rajku Mitiću”.

Nakon Zvezdinog trijumfa u penal-seriji Marko je slavlje započeo skidanjem šortsa ispred kapitena Vladimira Stojkovića, uz dodatne provokacije na društvenim mrežama nekoliko sati kasnije.

Donijeli su odluku da bude kažnjen sa dva meča suspenzije i novčano, u iznosu od 200.000 dinara.

Kako će Crvena zvezda sankcionisati ponašanje svog igrača, ostaje da vidimo, obzirom da je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić najavio da će Gobeljić biti kažnjen od strane kluba, kao i Gelor Kanga koji se takođe neprimjereno ponašao tokom slavlja.

3 Komentara

    Nema problema oko kazne, Gobeljic i treba da bude kaznjen, kao i Kanga. Bez obzira na provokacije drugih igraca, to nikad ne moze biti izgovor za nedolicno ponasanje.Ali, kad smo vec kod ponasanja, kako to da FSS uopste nije reagovao na izjavu Stojkovica i to za stampu

    Suspendovao je on sam sebe. Kazahstan, Moldavija, Mongolija, Azerbejdžan, samo što dalje od Zvezde. Muka mi je da izgovorim prezime Gobeljić, sinonim za amaterizam.

    Gobelja mozga bez, sve se vidi kad mu čovjek pogleda izbore u životu. Najbolji drugari mu se smiju iza ledja…

Komentarisanje nije dozvoljeno.