GUDELJ NAKON NOVOG UGOVORA: Suze su mi samo tekle, neću to nikada zaboraviti

Odilična sezona je iza srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja u Sevilji gdje je imao važnu ulogu u osvajanju Lige Evrope, a u razgovoru za špansku Marku sumirao je prethodnu takmičarsku godinu.

Nakon evropske titule Gudelj se lako dogovorio sa upravom kluba i potpisao novi ugovor koji će važiti do 2026. godine.

„Razgovarao sam sa predsjednikom, potpredsjednikom i s Monćijem – sve je išlo prilično lako i brzo. Tokom sezone smo imali važnijih stvari i zato to nismo ranije riješili, ali obje strane su željele da nastave, samo smo riješili detalje kad se završila sezona“, rekao je srpski reprezentativac.

Do titule ekipa iz Andaluzije došla je nakon turbulentne sezone gdje su u jednom trenutku bili u zoni ispadanja u španskoj La Ligi, a u finalu Lige Evrope savladali su Romu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Ovaj momenat došao je u teškom trenutku za srpskog reprezentativca koji je imao smrtni slučaj u porodici.

„Jedinstven osjećaj. Nisam momak koji lako zaplače, ali kada je Montijel dao posljednji penal, osjetio sam sve što smo prošli tokom sezone, ljutnju što ne pobjeđujemo… Bilo je veoma emotivno i za mene – izgubio sam bebu, a i brata na nekoliko minuta… To su stvari koje te izjedu iznutra, a onda sve izađe na površinu. Pet-deset minuta su mi suze same tekle. Neću to nikada zaboraviti“, rekao je Gudelj u intervjuu za Marku.

Srpski reprezentativac je ove sezone odigrao 53 utakmice i postao tri gola za ekipu iz Andaluzije.

Pročitajte i ovo: