Nemanja Jović se izvinio navijačima!

Mogao je Nemanja Jović sinoć na terenu Humske da izraste u pravog heroja pobjede Partizana i vjerovatnog plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. Međutim, nije. Zbog velikog broja promašaja o kojima je javno pričao.

Bez obzira na to što nije bio toliko efikasan, Joviću se zaista ne može puno toga zamjeriti pošto se i dalje radi o fudbaleru koji ima samo 18 godina.

Padovi koncentracije i pozitivna trema su još uvijek normalni za momka koji tek sada pravi ozbiljne korake u seniorskom fudbalu.

– Prije svega čestitam momcima na pobjedi, koji su od prvog momenta ušli dobro i agresivno u igru. Čestitam ujedno i stručnom štabu i upravi na našoj prvoj pobjedi na stadionu i dobrom startu čitave sezone – rekao je Jović.

On je potom uputio i javno izvinjenje Partizanovoj javnosti zbog velikog broja promašaja na sinoćnjem meču sa .

– Naravno, krivo mi je sa druge strane zbog mnogo propuštenih šansi, jer je moglo da bude mnogo ubjedljivije kako bismo rasterećenije otišli za Slovačku. Sto se mene lično tiče, jako mi je krivo što nisam postogao gol i zahvaljujem se šefu Stanojeviću na riječima podrške i strpljenju koje ima za mene. Nadam se da ću se iskupiti u revanšu.

Jović je prvi put imao prilike da oseti kako je to igrati pred navijačima u Humskoj pa je vjerovatno i to dodatan razlog što je sagoreo u želji da izraste u junaka ekipe i navijača.

– Prvi put igram na našem stadionu, pred našim navijačima i zaista je osjećaj fantastićan kad je stadion pun. Naravno, nije sav kapacitet bio moguć, ali je za mene ovo bilo nešto posebno.

Iako Partizan na revanš nosi samo jedan gol prednosti, Jović ne sumnja da će crno-bijeli proći dalje.

– Zaista želim da igram što vise ovakvih utakmica. Što se tiče ekipe Dunajske Strade, oni su solidan protivnik, igraju grub fudbal, nadam se i mislim da ćemo da prođemo dalje, zaslužujemo to – zaključio je Jović.