Karager pijan uzimao izjavu od Sanča: Popio sam oko osam piva u "žutom zidu", imam novu porodicu i prijatelje (VIDEO)

Nekadašnji fudbaler Liverpula i engleske reprezentacije Džejmi Karager je utakmicu između Borusije Dortmunda i Pari Sen Žermena na “Vestfalenu”, pratio sa najvatrenijim pristalicama njemačkog kluba.

Nakon utakmice Karager se našao u miks zoni sa mikrofonom u ruci i tražio sagovornike, a na pitanje voditeljke “CBS sporta” Kejt Abdo da li je dovoljno trijezan da odradi intervju odgovorio je:

„Dobro pitanje, nisam previše jeo. Uzeo sam čizburger oko pola dva, kad sam stigao u hotel. To je dobro objašnjenje zašto mi se petlja jezik. Popio sam oko osam piva u žutom zidu, imam novu porodicu i prijatelje“, kazao je Karager.

REGISTRUJTE SE uz promo kod SPORT i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga!

Piter Šmajhel je zajedno sa Karagerom tražio sagovornika nakon ovog meča, a prvi koji je došao do predstavnika “CBS sporta” bio je Džejdon Sančo.

Karager je krenuo sa pitanjima za engleskog reprezentativca i napomenuo da nije imao dobar pogled sa tribine gdje su smješteni navijači ali navodi da su Mika Ričards, Alesandro del Piero i Tijeri Anri iz studija oduševljeni njegovom partijom.

“Hvala im na tome, ali još nije gotovo”, govorio je Sančo dok mu je Karagar primicao mikrofon uz smijeh svih prisutnih u studiju.

Za kraj razgovora, Karager je očaran atmosferom na “Vestfalenu”, upitao Sanča:

„Ako dođeš do finala, možemo li zajedno da popijemo nekoliko piva?“

Sančo mu je uz osmjeh odgovorio da ne pije i pozdravio se sa legendarnim fudbalerom Liverpula koji je juče bio posebno raspoložen.

Pročitajte i ovo: Rangnik: Novim ugovorom sa Austrijom nisam odbio Bajern