Konseisao: Nismo bili savršeni

Trener Porta Seržo Konseisao rekao je da je njegov tim zaslužio daleko ubjedljiviju pobjedu od 1:0 protiv Milana u trećem kolu grupne faze Ligi šampiona.

Moram da pohvalim svoj tim, odigrali smo izvanrednu utakmicu. Mislim da je ovo prvi put da Milan ove sezone nije uspio da postigne gol što mnogo govori. Ipak, nismo bili savršeni, jer smo po prikazanoj igri zaslužili da pobjedimo sa daleko većom razlikom od samo 1:0″, rekao je Seržo.

je priznao da je domaći tim bio bolji.

Naša igra nije bila na nivou. Nismo dobro počeli, niti završili. Nismo držali loptu i nismo stvorili dovoljno prilika. Porto je bio bolji od nas. Bili su oštriji, precizniji, imali su veći intenzitet od nas”, rekao je on.

Rosoneri su pretrpljeli treći uzastopni poraz u Ligi šampiona.

Moramo da vjerujemo. Lakše je reći nego učiniti, ali druga dva tima su četiri boda ispred nas. Nažalost, ovo je bila utakmica koju zaista nismo trebali da igramo ovako loše, ali moramo da nastavimo”, rekao je Pioli.

3 Komentara

    razocaran sam igrom od strane ekipe Milana .. ocaj

    mogle su jos da pruze obe ekipe posebno Porto ..ali bitna je pobjeda

    Porto je bio odlican ali mislim da je preglupo sto trener sad kao nije zadovoljan pobjedom 1:0.. znamo kakve su prognoze bile i kakvog su protivnika imali, trebao bi da bude prezadovoljan

Komentarisanje nije dozvoljeno.