Marko Rojs odlazi!

Legenda Borusije iz Dortmunda, Marko Rojs, napustiće ovaj klub na kraju tekuće sezone.

Njemu ugovor sa “milionerima” ističe 30. juna, a kako neće potpisati novi, klub će napustiti kao slobodan igrač – nakon 12 godina.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

“Kako da počnem? Dragi navijači, imao sam tu čast da na ovom divnom stadionu igram 12 predivnih godina. Posvetio sam polovinu svog života ovom klubu, sa toliko uspona i padova. Klub i ja smo donijeli odluku da ne produžimo ugovor, ali sam izuzetno ponosan i zahvalan što sam bio dio Borusije toliko godina. Svakako da mi je trenutno malo teško da pronađem prave riječi, ali bilo mi je veoma važno da ovu vijest saopštim prvo vama, navijačima”, rekao je Marko Rojs i dodao:

“Pred svima nama je još jedan veliki, zajednički cilj. Želimo da odemo na “Vembli“. Želimo da donesemo taj trofej u Dortmund. Zbog toga je bilo važno da donesemo ovu odluku i da stavimo tačku na ovu temu. Sada možemo da se maksimalno fokusiramo na naš glavni cilj i da se još nekoliko puta vidimo na predivnom stadionu, već ove subote. Sa potpunim fokusom na naše utakmice. Vidimo se u subotu”, poručio je Marko Rojs.