MILINKOVIĆ-SAVIĆ NE ZABORAVLJA LACIO: Srpski vezista se emotivnim pismom zahvalio bivšem klubu

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić napustio je rimski klub nakon osam godina i preselio se u saudijski Al Hilal gdje će za trogodišnji ugovor zaraditi 90 miiliona eura.

Za rimski klub vezuje ga puno emocija, a za 341 utakmicu u Lacio uspio je da psotigne 69 golova i zabilježi 59 asistencija. Srpski vezista je pomenuo i trofeje koje je osvojio sa ovim klubom – dva Kupa Italije i dva Superkupa koje je osvojio sa klubom iz “vječnog grada”.

“Danas je poseban dan za mene, teško je naći prave riječi da vas pozdravim. Prošlo je osam godina od mog dolaska i nikada ne mogu da zaboravim sve što smo doživjeli. Kup Italije dva puta, dva Superkupa i svi golovi i sve asistencije. Uvijeek ste me podržavali i davali mi snagu pravog narednika. Sve ovo nikada neću zaboraviti i uvijek ću nositi u srcu”, rekao je Milinković-Savić.

Al Hilal je najtorfejniji klub na Bliskom istoku sa čak 66 osvojena trofeja ali i pored prelaska u Saudijsku Arabiju ističe da će Lacio za njega uvijek biti porodica.

“Lacio i naši navijači zajedno sa svim saputnicima koje sam našao tokom godina to je bila moja prava porodica. Ovdje sam naučio mnogo i postao čovjek kakav sam danas, hvala i trenerima i cijelom osoblju koje je radilo sa nama i hvala navijačima koji su sa svojom strašću pomogli da postignemo rezultate koji su izgledali nemogući. Želim vam svima da uradite još mnogo velikih stvari. Hajde Lacio! To će uvek biti moj drugi dom”, zaključio je novi igrač Al Hilala.

Prije Lacija i Al Hilala Milinković-Savić je igrao i za belgijski Genk i Vojvodinu iz Novog Sada gdje je i počeo karijeru.

Pročitajte i ovo:

https://meridiansport.me/kosarka/raznatovic-i-madar-se-javili-iz-istanbula-izraelac-usao-u-istoriju-turskog-kluba/