MITROVIĆ SE OGLASIO: Želi u Al Hilal

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović još početkom ovog mjeseca dobio je ponudu od Al Hilala iz Saudijske Arabije i mada je sve to djelovalo neozbiljno, “Sky Sport” prenosi da se Mitrović izjasnio po tom pitanju i da želi da obuče dres tog kluba.

Nakon što je postao zvijezda Fulama, kluba sa kojim je čak dva puta ušao u Premijer ligu, srpski reprezentativac je blizu odlaska. Njemu je Saudijski Al Hilal dao ponudu koja se teško odbija.

Mitrović je od 2018. godine za Fulam postigao 14 golova i time pomogao toj ekipi da se nađe u gornjem dijelu tabele Premijer lige. Prije toga igrao je za Njukasl, Anderleht i Partizan, a u septembru će napuniti 29 godina što znači da će, ukoliko sve bude kako treba, moći da igra još par sezona na vrhunskom nivou.

Saudijska Arabija u ovom prelaznom periodu mnogo ulaže u nova fudbalska pojačanja, a na listi želja jednog od njihovih klubova našao se i Aleksandar Mitrović. Al Hilal Fulamu nudi 30 miliona funti za potpisivanje napadača, dok iznos plate koju bi fudbaler tamo primao još uvijek nepoznat.