NAGELSMAN U LONDONU? Njemac 'prvi pik' Čelsija

Grem Poter od juče više nije trener Čelsija, a već danas se spominje da bi Julijan Nagelsman mogao da ga naslijedi.

Poraz od Aston Vile na Stamford bridžu bila je kap koja je prelila čašu kad je u pitanju sada već bivši trener Čelsija Grem Poter.

Čelsi je trenutno na razočaravajućem 11. mjestu na tabeli Premijer lige, a atmosfera u ekipi je jako loša i teško je predvidjeti kada će stvari u klubu krenuti na bolje.

Ipak, kao ‘prvi pik’ da nasljedi Potera izdvojio se doskorašnji menadžer Bajern Minhena, Julijan Nagelsman, kojeg takođ žele i čelnici Totenhema, nakon što su uručili otkaz Konteu.

Čelni ljudi Čelsija su nedjeljama unazad razmatrali opciju da otpuste Potera i usput su tražili potencijalna rješenja. Prema pisanju pojedinih medija na Ostrvu, već je došlo do kontakta između ‘plavaca’ i Nagelsmana.

Pored Čelsija i Totenhema, spominje se da je i Real Madrid takođe zainteresovan za njegove usluge, u slučaju da Karlo Anćeloti na kraju sezone napusti ‘kraljevski klub’ i preseli se na klupu Brazila.

Takođe, spominje se i Maurisio Poketino, te Marko Silva koji vodi Fulam.

Dok ne pronađu rješenje, Čelsi će sa klupe voditi Poterov pomoćnik Bruno Saltor, koji je sa njim u klub stigao iz Brajtona.

2 Komentara

    Interesantno

    Bas su lose igrali, i treba neku promjenu da naprave

Komentarisanje nije dozvoljeno.