Nedović: Da odbranimo integritet kluba, nedostajaće nam "Varvari", kažnjeni su bez razloga

Aleksandar Nedović, trener fudbalera Budućnosti, kazao je da dolazi u Nikšić sa tri želje: da otvori prvenstvo, odbrani integritet, podari rezultat navijačima.

On je derbi sa Sutjeskom nazvao i najljepšom utakmicom crnogorskog klupskog fudbala.

“Nije prijatno cijelu sezonu juriti minus, ali moramo ući sa stavom u derbi i da pokušamo da otvorimo prvenstvo i da ga držimo neizvjesnim do kraja”, rekao je .

On je kazao i da je Sutjeska zasluženo lider na tabel,

“Povratkom Jovovića na ljeto napravili su veliku stvar, sa Zakarijom su sada dobili i kvalitet više, tu je Janjić, koji je talenat potvrdio i transferom u Osijek. Od Giljena na golu pa do kraja – sve su dobri igrači, Ali, igrali smo dvije utakmice ove sezone. U prvom smo bili bolji iako smo izgubili, a u drugom smo od 2:0 uspjeli da stignemo do boda bez pola tima, a mogli smo i da pobijedimo. Budućnost se ne plaši nijednog rivala i nijednog terena”, istakao je Nedović, naglašavajući:

“Jedino što ću tražiti od igrača jeste to da Sutjeska ne može da ima veći motiv, jer mi moramo da branimo integritet i pojedinačni i klupski”.

U timu neće biti Igora Ivanovića i Anta Babića koji je dobio nepravedno crveni karton.

“Ivanović diktira ritam u oba smjera, mnogo će nam faliti, ali nemamo ga, nemamo ni Babića, i to je to. Ko god istrči siguran sam da će dati sve da upišemo pobjedu”, kazao je Nedović.

Neće biti ni “Varvara”, koji ne mogu da idu na gostovanja zbog incidenata na prekinutom meču sa Dečićem.

“Kažnjeni su bez razloga, jer je organizacija meča u Tuzima bila slaba. Nedopustivo je da navijači dva tima budu na tribinama. Nedostajaće nam, ali i to može da nas motiviše, jer znamo koliko njima znači meč sa Sutjeskom”, zaključio je Nedović.