RADULOVIĆ ZADOVOLJAN IGROM: Crna Gora ima perspektivu, velemajstor Soboslaj nas pobijedio u blickrigu

Crna Gora je porazom od Mađarske u Budimpešti rezultatom 3:1 završila učešće na ovogodišnjem , a selektor Miodrag Radulović nakon utakmice ističe da je zadovoljan igrom na današnjem meču koji je riješio Soboslaj u drugom poluvremenu.

Bio je ovo prvi poraz Crne Gore od selekcije Mađarske nakon dvije pobjede i dva remija ostarena u prethodna četiri meča.

Dobro je krenula naša reprezentacija i nakon prvog poluvremena imala prednost golom Rubežića.

U nastavku su dva brza gola Soboslaja preokrenula rezultat, da bi veliki broj prilika Crna Gora propustila za izjednačenje.

Golman gostiju bio je na visini zadatka posle udraca Osmajića, Jovetića, Krstovića.

„Mi smo na utakmicu ušli onako kako smo obećali i kako smo se pripremali. Nismo bili dovoljno agresivno prema naprijed. Iznuđena izmjena Vešovića i golmana kao i u Beogradu koštala nas je boljeg rezultata. Jedan velemajstor poput Soboslaja nas je pobijedio u blickrigu“, rekao je Radulović.

Iako je u jednom trenutku Srbija gubila od Bugarske, naša reprezntacija je primila dva gola i ostala bez bodova iz Budimpešte.

„Bez obzira na rezultat u Leskovcu mi smo došli ovdje da uzememo bodove, Soboslaj je prešao četiri igrača i postigao gol. I protiv Srbije smo baš kao i ovdje poraženi zbog individualnog kvaliteta igrača. Mogu reći da nismo nadigrani u ovim kvalifikacijama. Imali smo velike šanse u drugom poluvremenu i mislim da odavno jedna gostujuća ekipa nije odigrala ovako dobar meč na Puškaš areni“, rekao je Radulović.

Selektoru Crne Gore uskoro ističe ugovor ali o budućnosti nije želio da priča samo je još jednom ponmenuo da je ponosan na dosadašnje rezultate sa rerprezentacijom.

„Imali smo ozbiljnije šanse ali nismo iskoristili velike šanse. Ove kvalfikacije će dati mlađim igračima za jedno dobro iskustvo u nastavku kvalifikacija. Izuzetno sam ponosan na ove tri godine. Možda sam veliki pritisak i odgovornost stavio sam ispred sebe i igrača željom za plasmanom na prvenstvo Evrope. Mnogo Crna Gora ide dalje, vidi se da ima perspektivu“, zaključio je Radulović.