RAMOS IDE KOD MESIJA: Inter Majami nastavlja da se pojačava

Serhio Ramos i Lionel Mesi vodili su veliku borbu na terenu kao fudbaleri Real Madrida i Barselone ali bi saigrači iz Pari Sen Žermena mogli da nastave saradnju i u Interu iz Majamija.

Ovu vijest prenosi katalonski “Sport” koji navodi da je Serhio Ramos blizu odluke da se nakon isteka ugovora sa Parižanima pridruži Mesiju u Majamiju.

Veliki rivali iz Španije sprijateljili su se u Parizu, a novi klub španskog defanzivca mogao bi da bude upravo klub iz MLS lige.

Katalonski list navodi da je spreman jednogodišnji ugovor za defanzivca, a da su ostali sitni detalji da se dogovore kako bi ponovo postao saigrač sa Lionelom Mesijem.

Projekat Inter Majamija koji ima za cilj da Mesijev boravak u MLS ligi učini što prijatnijim teži da dovede veliki broj njegovih prijatelja iz perioda provedenog u Barseloni i Pari Sen Žermenu.

U Inter su do sada stigli Serhio Buskets i Đordi Alba, a osim Ramosa pominje se i dolazak Andresa Injeste i Luisa Suareza.

Interesantno da su svi bivši fudbaleri Barselone osim Ramosa koji je vodio veliku borbu sa njima tokom perioda provedenog u Real Madridu.

Pročitajte i ovo: