SADA I DEFINITIVNO: Krstović potpisuje za Leće!

Nakon izlaznog transfera Gambijca Asana Toreza Keseja Lećeu nije puno trebalo da dogovori dolazak Nikole na “Via del Mareu”.

Poznati italijanski novinar Đanluka di Marcio objavio je informaciju da je Dunajska Stresa prihvatila ponudu Lećea od četiri miliona eura, a da će crnogorski reprezentativac posle današnjih medicinskih pregleda potpisati ugovor.

Očekuje se da uskoro bude zvanično predstavljanje crnogorskog napadača u Pulji, u klubu gdje je evropsku karijeru počeo legendarni crnogorski fudbaler Mirko Vučinić.

Najveće zasluge za transfer Krstovića ima sportski direktor Italijanskog kluba Pantaleo Korvino koji je bio zaslužan i za dolaske Mirka Vučinića i Stevana Jovetića u Seriju A.

Nedavno je za naš portal i sam Krstović izrazio želju za igranjem u najjačoj italijanskoj ligi, a savjet od Vučinića će svakako tražiti.

“Vidim sebe u Seriji A jer se opet vratila gdje je bila prije 10 godina. Nisam se još čuo sa Mirkom jer još nisam blizu transfera ali kad budem bliži pitaću ga za pravi savjet. Mirko je napravio mnogo u italijanskom fudbalu i o tome će se pričati još mnogo godina”, rekao je Krstović za Meridian Sport.

Crnogorski napadač je prošle sezone na 35 mečeva za Dunajsku Stredu postigao 26 golova, a dobru formu nastavio je i ove takmičarske godine.

U drugom kolu slovačke Najk lige protiv Košica bio je dvostruki strijelac.

U dresu Crne Gore zabilježio je devet nastupa, a postigao je za sada jedini gol naše reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

2 Komentara

    Konacno se i ovo zavrsilo povoljno po Krstovica.

    Sjajne vijesti za naseg reprezentativca.

Komentarisanje nije dozvoljeno.