SKALONI SPUŠTA LOPTU: Mesi ne laže, Mundijal je mnogo daleko

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Lionel Skaloni prokomentarisao je odluku najboljeg fudbalera te selekcije Lionela Mesija da pređe u američku MLS ligu u redove Inter Majamija.

Argentina danas igra protiv Australije prijateljski meč u Pekingu, a slektor svjetskih šampiona pred ovaj susret komentarisao je novi klub i posljednju izjavu Lionela Mesija.

“Veoma sam srećan što je Mesi odlučio da ode i igra za klub u gradu koji će ga tretirati veoma dobro”, rekao je Skaloni.

Mesi je ovog ljeta odlučio da napusti Pari Sen Žermen nakon isteka ugovora i pređe u redove Inter Majamija, a prethodnih dana je glavna vijest u svjetskim medijima bila njegova izjava za da je Mundijal u Kataru za njega bio posljednji.

Selektor Argentine spušta loptu i ističe da je normalno da je 35-godišnjeg fudbaler oprezan kada su izjave o budućnosti u pitanju.

“On je čovjek koji ne laže. Realnost je da ćemo vidjeti kako će se osjećati 2026. kada će imati 39 godina. Svjetsko prvenstvo je mnogo daleko da nema smisla pričati o tome”, rekao je Skaloni.

Naredno Svjetsko prvenstvo u fudbalu na programu je 2026. godine, a održaće se u Americi, Kanadi i Meksiku.

Pročitajte i ovo: