Srnić pojačao Radnički

Dragoljub Srnić pojačao je ekipu Radničkog iz Kragujevca. 

29-godišnji fudbaler potpisao je ugovor na godinu dana, Srnić je igrač sredine terena. 

“Imao sam sezonu u Poljskoj koja nije baš za pohvalu. Klub nije uspio da uđe u viši rang takmičenja, a ja sam polako gubio strpljenje zbog tog pravila o broju stranaca i nemogućnosti da se ustalim u prvoj postavi, pa sam odlučio da promijenim sredinu.

Ljudi iz Radničkog 1923 bili su najbrži i najkonkretniji, tako da smo se na kraju dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Dobro sam upoznat sa veličinom kluba i veoma mi je drago što se Radnički 1923 vratio u superligaško društvo.

Imao sam priliku da igram na ovom stadionu, najpre na pomoćnom terenu kao član mlađih kategorija Crvene zvezde, a potom i na glavnom terenu kao igrač Čukaričkog. Mislim da su uslovi što se tiče infrastrukture i same organizacije kluba značajno poboljšani, tako da je po mom mišljenju Radnički 1923 dobar primjer za sve ostale klubove Srbiji.

Što se navijača tiče, moram reći da sam oduševljen kakvu su atmosferu “Crveni đavoli” napravili u Lučanima i nadam se da će ih na narednim utakmicama biti u još većem broju, s obzirom da je ovoj mladoj ekipi i te kako potreban podstrek sa tribina“, rekao je Dragoljub Srnić.