Stanković ima savjet za novog igrača!

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković iznio je svoja očekivanja pred nastavak sezone.

Gotova je reprezentativna pauza, pred crveno-bijelima je težak zadatak, u vidu nastavka borbe za odbranu titule u Super ligi Srbije, kao i grupna faza Lige Evrope.

Dejan Stanković je za početak prokomentarisao kako je odmor za njegov tim došao u pravom momentu.

– Posle pauze, koja nam je prijala, odmorili smo i radili dosta dobro. Imali smo reprezentativce, vratili su se uspješno u normalno stanje u vremenima koronavirusa. Vidjećemo koliko su odmorni, ali imamo spremne igrače. Očekuje nas lijep ciklus i idemo od utakmice do utakmice – počeo je trener Crvene zvezde na konferenciji za medije.

U poslednjim danima prelaznog roka tim sa stadiona „Rajko Mitić“ je postao jači za .

– Svaki igrač koji dođe dobija pohvale. Na njemu je kako će da izgleda na terenu i kako će da izdrži pritisak. Vjerujte da nije lako, ne uklapa se svako u ovaj sistem, veličinu kluba i pritisak. Ne može svako da se adaptira za 10 ili 15 dana. Drago mi je što je došao odmah posle Čukaričkog, da može da prođe treninge. Brz i talentovan je igrač, sve je na njemu. Samo da bude miran, ne treba da razmišlja da će za sedam dana srušiti svijet i biti najbolji. Samo da se uklopi u sistem, da ga igrači zavole zbog odnosa i truda – dodao je Dejan Stanković.

Crvena zvezda za vikend igra utakmicu 8. kola Super lige Srbije protiv Proletera, to će biti odlična prilika da crveno-bijeli proslave rođendan svog stadiona.

– O „Marakani“ može da se priča koliko želimo. Ja sam kao dijete tu, kao neko ko je skupljao lopte kada je bio Bari, doživio sam šta je pun stadion i put ka najvećem uspjehu kluba. Kao igrač sam doživljavao tu emociju, sada kao trener… Marakana je život, srećan rođendan – zaključio je Dejan Stanković.