ERAKOVIĆ: Ulazimo u završnu fazu priprema

Crvena zvezda osvojila je ‘Pari kup’ u okviru priprema u Rusiji, a Strahinja Eraković izdvojio se kao stub odbrane crveno-bijelih pod vođstvom Baraka Bahara.

Pobjedama nad Zenitom (2:1), Nefčijem (4:0) i Fenerbahčeom (3:1), Crvena zvezda osvojila je ‘Pari kup’ u okviru pripema za sljedeću sezonu. Strahinja Eraković, jedan od najboljih igrača crveno-bijelih na pripremama u Rusiji, govorio je o stanju u ekipi.

”Imali smo tri provjere koje su defintivno u rangu Lige šampiona, pogotovo utakmica sa Zenitom. Igrali smo pred 20 hiljada ljudi i atmosfera je bila sjajna. Zadovoljni smo, pogotovo jer smo još uvijek u pripremnom periodu. Pred nama je Liga šampiona i svi se radujemo tome. Pripreme su protekle sjajno, odlično smo dočekani u Rusiji i uslovi za rad bili savršeni. Vraćamo se u Beograd gdje nas čeka završna faza priprema za sljedeću sezonu.” rekao je Eraković.

Strahinja Eraković
photo: twitter/crvenazvezda_en

Mladi defanzivac vjeruje da će ‘Marakana‘ biti krcata u prijateljskom meču protiv Fiorentine.

”Pozivam navijače da u što većem broju obezbijede ‘Premijum’ sezonske ulaznice i da već protiv Fiorentine ispune stadion i najave ono što nas očekuje od jeseni. Ne sumnjam da će tako i biti, Zvezdino sam dijete i znam koliko su nam navijači odani. Na nama je da opravdamo povjerenje i da zajedno krenemo u nove pobjede. Uželio sam se domaćeg terena i jedva čekam da počne sezona.” dodao je Strahinja.