Sudumika: Moram da priznam da je sraman rezultat!

Večeras je Crvena zvezda savladala rumunski Kluž sa 4:0, a mnogi rumunski mediji su pred ovaj dvomeč govorili da će Mariuš Sudumika dobiti otkaz ukoliko se desi da Kluž ne prođe do Lige Evrope. 

“U prvom redu, moram da priznam da je sraman rezultat. Sve je ostvareno zahvaljujući nevjerovatnim greškama individualaca. Ne želim da žalim za tim, ne želim da moji puleni i dalje nastave sa ovakvim stanjem. Želim da naglasim da smo se susreli sa odmornijom ekipom, vidjeli smo su dobili sve duele u igri 1 na 1. Vidjeli ste i sami da su dva puta stigli do kaznenog prostora i da su postigli dva gola”, rekao je Sudumika

“U drugom poluvremenu smo im poklonili dva gola. U igri 1 na 1 i posle kornera i slobodnih udaraca smo olako primili golove. To treba vježbati i ako je to moja greška, preuzimam je. Kada smo se smirivali i sređivali, dobijali smo gol. Ja sam ih upozoravao na igrača poput Pavkova na koga idu sve lopte i koje on sprovodi dalje.

Kod drugog gola, niko se ne podmeće da spreči šut. U petom minutu počinjemo sa 0:1, iako sam rekao da je prvih četvrt sata najbitnije. Ovako nešto nisam vidio ni u trećoj diviziji gdje sam bio trener. Imam snage dovoljno da priznam svoju grešku. Mislim da bi trebalo još sedam igrača da sedi pored mene i oni treba da objasne šta se desilo. Treba da ih je stid”, rekao je Sudumika. 

Imali smo najveći broj utakmica u Evropi. Sreli smo normalnu ekipu, ekipu koja je profitirala od naših grešaka, a koja ima dobre igrače, dobro plaćene igrače. Kada bi se sumirali iznosi, bila bi duplo veća nego Klužova”, rekao je on. 

“Šta ja da radim… Da uzmem pištolj da upucam nekoga? Tri gola iz kontre smo dobili”, rekao je Sudumika

“Zar ja da uđem i da skačem sa Ivanićem? Je l griješim u nečemu”, rekao je Sudumika. 

2 Komentara

    Samo da se sacuvamo Gobeljica i Rodica. Sa Rumunima cemo lako. Ova dvojica prije utakmice vec imaju 80% sansi za crveni karton. 😂😂😂😂

    Sudija Zvezdu obozavaju,ocigledno je… Koliko oprostenih faulova i zutih kartona.

Komentarisanje nije dozvoljeno.