Piksi se predomislio: Dodao Svilara na širi spisak reprezentacije

Golman Rome, Mile Svilar, u martu je odbio reprezentaciju Srbije jer je imao želju da nastupa za Belgiju, a sada ima šansu da nastupi za Srbiju.

Međutim, pošto je prije nastupao za Srbiju, nije imao pravo da nastupa za Belgiju, pa je tada selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi rekao da neće biti pozvan.

Piksi je tada pred prijateljske mečeve rekao:“Bili smo obaviješteni od direktora Rome da Svilar ne želi da brani za Srbiju, mada ne znam ni kada je to branio…To je njegova odluka, tu nismo ništa izgubili.Nema tu neke velike priče, neće biti pozvan. Koji su njegovi razlozi, u to ne ulazim, pustimo momka da ima svoju karijeru.”

Međutim, srpski mediji prenose da se Stojković predomislio i sada Svilara stavio na širi spisak reprezentacije.On ima na raspolaganju golmane – Vanja Milinković Savić, Predrag Rajković i Đorđe Petrović, ali je na spisak stavio i Svilara jer se povećao broj igrača u reprezentaciji na 26 pa zbog toga ima pravo da povede četiri golmana.Ranije je pravilo bilo da na 23 igrača idu golmana.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.