TEN HAG DAJE ŠANSU MEGVAJERU: Srećni smo što ga imamo u timu

Ostao je Hari Megvajer bez kapitenske trake u Mančester junajtedu ali trener Erik Ten Hag ističe da još uvijek računa na reprezentativca Engleske.

Megvajer je pravio velike greške zbog kojih se našao na meti navijača koji su tražili da se engleski reprezentativac stavi na transfer listu i da mu se oduzme kapitenska traka.

Holandski trener je kao novog kapitena promovisao portugalskog vezistu Bruna Fernandesa ali i pored te činjenice mjesto Megvajera u timu “crvenih đavola” nije izgubljeno.

„Svako može da razumije da je to razočaravajuće za igrača, ali zapravo može da bude dobro i za tim i za Harija. On ostaje kao važan igrač, može da se izbori za mjesto u timu. Ima potencijal i na njemu je da se dovede u pravu poziciju. Srećni smo što ga imamo u timu“, rekao je Ten Hag i dodao:

„Sada može više da se usredsredi na svoju ulogu, štoper mora da komunicira i da organizuje, u mnogo segmenata štoper mora da bude dobar“.

Megvajer je prešao u Mančester junajted iz Lestera kao najskuplje plaćeni defanzivac na svijetu, a crveni đavoli su za njegov transfer 2019. godine izdvojili 80 miliona funti.

Pročitajte i ovo: