Vasilije Adžić: Vjerujem u plasman na EURO

Omladinska reprezentacija Crne Gore ostala je u trci za plasman na Euro pošto je golom Vasilija Adžića osvojila tri boda protiv Izraela.

“Utakmica je bila definitivno bila mnogo teška, imali smo jednog vrlo jakog protivnika koji je bio favorit u grupi. Momci su dali svoj maksimum i ispunili smo ono i što smo očekivali prije utakmice. Sada je sve na nama i nadamo se dobrom rezultatu između Norveške i Izraela, da bi ostvarili svoj san i otišli na EURO, rekao je Vasilije Adžić.

Sastav Gorana Perišića slavio je protiv Izraela golom u sudijskoj nadoknadi.

REGISTRUJTE SE uz promo kod SPORT i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga!.

“Moj gol je došao kasno, mogao sam i ranije da ga postignem iskreno, ali ono što je bitno je da je došao u pravom trenutku i za najveće slavlje. Meni je čast što sam ja taj koji je riješio utakmicu, ali zaista sve idu pohvale mojoj ekipi koja je stvarala šanse, dominirala u jednom dijelu utakmice i zaista sam ponosan na njih.”

Supertalentovani fudbaler Budućnosti vjeruje da ova generacija može do Evropskog prvenstva.

“Vjerujem naravno, da nije tako ne bih bio ovdje. Napomenuo bih da sam na dodjeli nagrada rekao da želim biti dio ekipe i da želim da pomognem. Nadam se da ćemo kao prva selekcija u istoriji Crne Gore u fudbalu ostvariti taj uspjeh”, poručio je Vasilije Adžić.