"Vjerujemo da ćemo se naći na Evropskom prvenstvu"

Selektor omladinske reprezentacije Goran Perišić vjeruje da će njegova ekipa biti prva generacija crnogorskih fudbalera koja će se naći na Evropskom prvenstvu.

“Sokolići” u utorak igraju protiv Bosne i Hercegovine, meč posljednjeg kola elitne runde kvalifikacija za šampionat Evrope. Osim pobjede protiv “zmajeva”, našem timu je neophodno i da Izrael ne izgubi od domaćina tunrira – Norveške.

REGISTRUJTE SE uz promo kod SPORT i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga!

“Nada i dalje postoji, iako ne zavisimo sami od sebe vjerujemo u uspjeh. Prije naše utakmice ćemo znati da li nas pobjeda protiv Bosne i Hercegovine vodi na Evropsko prvenstvo što bi bio najveći uspjeh ove generacije i istorijski za Crnu Goru”, rekao je u najavi meča selektor crnogorske reprezentacije Goran Perišić.

Crna Gora je u prvom kolu izgubila sa 2:1 od Norveške, a onda je sa 1:0 savladala Izrael.

“Protiv Izraela smo odigrali dva različita poluvremena. U prvom smo igrali dosta u grču, u strahu… U nastavku smo se oslobodili, igrali bolje, stvorili nekoliko šansi. Bog nas je na kraju nagradio pogotkom Adžića i daje nam nadu za posljednju utakmicu da se plasiramo na Evropsko prvenstvo”, kazao je selektor.

Utakmica Crna Gora – Bosna i Hercegovina igra se u utorak od 19 sati.