ŽARKO LAZETIĆ: Čast je i privilegija što gostujemo u Londonu

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić govorio je pred utakmicu protiv Vest Hema u Londonu i istakao veliko zadovoljstvo što gostuju u Engleskoj.

On je istakao da tim u duel sa ‘čekićarima’ ulazi maksimalno motivisan i inspirisan.

”Velika nam je čast i privilegija da smo gosti jednom ovakvom klubu u utakmici Lige Evrope. Veliki izazov, ali i velika obaveza je da budemo najbolji mogući, znamo kakvu istoriju ima Vest Hem i koliko su dugo u Evropi.” rekao je Lazetić, pa dodao:

”To se odma osjeti kada dođete na stadion. Mi težimo ka nečemu, tek pišemo istoriju i želimo da se TSC ima čime podičiti. Ovo je za nas izazov da vidimo u kojoj mjeri možemo da pariramo klubovima kao što je Vest Hem.” rekao je trener TSC-a.

Napravio je razliku između Brage, koja je u dvomeču bila ubjedljiva protiv srpskog kluba.

”Vest Hem ima kvalitetnije igrače nego Braga. Drugačiji su to timovi, Braga želi posjed, Vest Hem se ne diči mnogo time, više su opasni u toj direktnoj igri. Ne zna se ko je jači, a ne ko je slabiji od te dvije ekipe. Nećemo imati u toj mjeri opterećenje niti strah od protivnika, to je uvijek mač sa dvije oštrice. Ne volim da sputavam igrače, više volim da sami budu inspirisani. Treba da budu više fokusirani na utakmicu.” zaključio je Lazetić.