Ništa od Nagelsmana, Bavarci se okrenuli Zidanu

“Deportivo Mundo” piše da je Zinedin Zidan glavni kandidat za za novog Bajernovog trenera.

Pošto se dogovorio dasadašnjim trenerom, Tomasom Tuhelom, Bajern je u potrazi sa novim trenerom, a prvi pik je bio Ćabi Alonso, trener Leverkuzena, ali je on odbio jer je ostao u klubu sa kojm je napravio veliki uspjeh.

Nakon bezuspješnih razgovora sa Alonsom, Bajern se okrenuo Juijanu Nagelsmanu, selektoru Njemačke reprezentacije i bivšem treneru kome nije dao dovoljno vremena da se dokaže.Bavarci su imali namjeru da obnove saradnju, ali je Nagelsman produžio saradnju sa reprezentacijom, tako da se Bajern okrenuo Zidanu.

Pomenuti španski medij javlja da su pregovori Bajerna sa Zinedinom Zidanom u podmakloj fazi, mada još ništa nije potpisano, ali i da se potpiše, male su šanse da Bavarci saopšte ime novog trenera prije kraja sezone.

Zidan je trii godine bez angažmana, ali je nedavno najavio povratak trenerskom poslu.On je nakon sjajne igračke karijere radio kao trener samo u Real Madridu i to u dva navrata i to u periodu od od 2016. do 2018.godine i od 2019. do 2021. godine. Za to vrijeme je osvojio dva prvenstva Španije, Superkup Španije, tri Lige šampiona.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.