Zvezda poslala konačan spisak u UEFA

je poslala UEFI obnovljeni spisak igrača koji će ih predstavljati ovog proljeća u Evropi. Dopisano je 6 igrača, četvorica su otpisana.

Crvena Zvezda i Dejan Stanković poslali su UEFI konačan spisak igrača koji će ih predstavljati ove sezone, a koji je znatno izmijenjen u odnosu na tim koji je igrao tokom jesenje sezone.

Naime u utorak je istekao rok za licenciranje igrača u UEFA takmičenjima, a na Zvezdinom spisku igrača koji je poslala u UEFA je 29 fudbalera.

Među 29 fudbalera Crvene Zvezde, nalaze se i šestorica koja su nova pojačanja ove sezone, a to su: Nemanja Motika, Ohi Omoižunafo i Kristijano Pičini, ali tu su još i trojica fudbalera koji su jesenju sezonu igrali za Grafičar, a to su: Andrej Đurić, Andrija Radulović i Nikola Stanković.

Zbog dolaska novih igrača u klub, Zvezda je morala da otpiše pojedina imena sa spiska. Svojim odlaskom iz kluba, Marko Lazetić, Njegoš Petrović  i Miloš Degenek, svakako su “otpisani” dok im se na tom spisku pridružio i Lois Dioni koji se nije naročito pokazao tokom jesenje sezone kada je odigrao pet utakmica u grupnoj fazi Lige Evrope.

4 Komentara

    Dobili su dobro pojačanje nadam se da će se dobro pokazati

    Dobra ekipa ,znači dosta i osveženje sa novim pojačanje nadamo se dobrim rezultatima

    Dobar izbor….Srecno

    Odlican sasstav….

Komentarisanje nije dozvoljeno.