TITULA I U BIJELOM POLJU: Dangerous Meridianbet nastavio dominaciju

Ekipa Dangerous Meridianbeta je nakon turnira u Gacku nastavila dominaciju pa je i turnir u Bijelom Polju završen titulom ove ekipe. “Opasni” su u finalu savladali ekipu Termosistema rezultatom 21:12.

Na dvodnedvnom basket turniru u Bijelom Polju u konkurenciji od 10 ekipa šampiona je odlučivao duel Dangerous Meridianbeta i Termosistema.

Dangerous Meridianbet su u Bijelom Polju predstavljali: Aleksandar Bogojević, Bogdan Cebalović, Petar Dragović i Marko Koljević, dok je Termosistem nastupao u sastavu: Milovan Milić, Ognjen Jokić, Matija Furundžić i Stefan Šebek.

Krenula je ekipa Terosistema agresivno na startu i sa dvije brze trojke stigla do prednosti 4:0. Na odgovor “opasnih” nije se dugo čekalo pa su trojkama Bogojevića i Koljevića stigli do izjednačenja.

Marko Koljević i Bogdan Cebalović donose prvu prednost najjačoj ekipi u Crnoj Gori na 7:18 minuta do kraja meča kada je na semaforu stajao rezultat 6:5.

Preko Bogojevića i Konjevića brzo stižu i do prednosti 13:6 pa je bilo jasno da ekipa Dangerous Meridianbeta ide do nove titule.

Uvukla se nervoza u redove Termosistema pa je pri rezultatu 19:10 umalo moglo da dođe do tuče na terenu ali se sve brzo smirilo i “opasni!” su brzo riješili meč trojkom danas najraspoloženijeg Bogojevića.

Dangerous Meridianbet je tako nakon Gacka došao nove titule i nagrade od 1000 eura na ovom turniru.

Pročitajte i ovo:

4 Komentara

    E stvarno im nema ravnih

    Gaze momci kao od šale!

    Sjajni su, ubjedljivo bolji rezultat su ostvarili, bravo!

    Što više sporta to bolje u sport se uvijek isplati ulagati.

Komentarisanje nije dozvoljeno.