Aleksandar Grujin: 20:0 za Zvezdu, dodjela pehara i medalja narednih dana

Direktor KLS Aleksandar Grujin oglasio se i pojasnio kako će se riješiti čitava situacija sa drugom utakmicom finala KLS.

Na osam minuta prije kraja treće četvrtine Partizan je vodio 57:45. Poslije niza pogrdnih skandiranja navijača crno-bijelih uslijedilo je nekoliko upozorenja da će dvorana biti ispražnjena. Nijesu time uspjeli da zaustave ponašanje pristalica “parnog valjka”, igra je pauzirana na nekoliko minuta, nakon čega su navijači ubacivali i predmete na parket.

”Nema razloga da se sumnja u bilo šta. Jedini koji je mjerodavan je prvi sudija i delegat. Sve informacije koje dobijate, dobijate od prvog sudije i delegata. Ono što je spiker uradio, nemam objašnjenja za to, pitajte njega.” rekao je Aleksandar Grujin, pa dodao:

”Na svoju ili uz saglasnost sa nekim, a to nije smjelo da se desi jer je išlo na štetu Partizana. Svo vrijeme sam bio u komunikaciji sa delegatom i znam šta se odigrava, sa gospodinom Stojanovićem. Sve što je urađeno, urađeno je u skladu sa propozicijama.” podvukao je Grujin.

”Utakmica će se registrovati na osnovu delegatskog izvještaja, službenim rezultatom 20:0. U dogovoru sa Crvenom zvezdom, tokom narednih dana, biće uručeni pehar i medalje.” otkrio je Aleksandar Grujin.

Da li je delegat Stojanović objasnio ekipama da će se utakmica nastaviti?

”Gospodin Stojanović je kao delegat imao komunikaciju sa oba kluba. Svo vrijeme dok sam sa njim bio u komunikaciji, on je razgovarao sa čelnicima oba kluba. Postoji pravilo da, ukoliko dođe do toga, prvi put se opominju navijači, drugi put takođe, treći put se skida pištaljka i ide se u svlačionicu, prazne se tribine.” jasan je bio Aleksandar Grujin.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.