CRVENA ZVEZDA ZAPOČELA PRIPREME: Košarkaši zadovoljni uslovima (VIDEO)

Košarkaški klub Crvena Zvezda Meridianbet započeo je pripreme za novu sezonu, a tim iz Beograda ponovo ima velike ambicije.

Tim koji je gotovo iz korijena renoviran na raspolaganju ima prostorije centra Fudbalskog saveza Srbije, a ovim uslovima zadovoljni su trener Duško Ivanović i kapiten Branko Lazić.

„Nova sezona, novi igrači, novi tim, ali ambicije kluba kao što je Zvezda ostaju iste. Ambicije su iste kao i uvijek. Mislim da su igrači došli u veoma dobrom stanju. Rade veoma dobro, vidi se ambicija, prije svega kod novih igrača, ali i želja da se što prije prilagode igri i načinu života u Zvezdi. Zasad sve ide okej.“ rekao je Ivanović.

Svoju 12. sezonu u crveno-bijelom dresu započinje Branko Lazić koji će predvoditi ovu ekipu. On je istakao da su uslovi u kojima Crvena Zvezda započinje pripreme odlični.

„Očekivano je da na početku priprema bude teško. Sve u svemu, bitno je da imamo svoj mir. Možda nismo na visinskim pripremama, ali imamo sve uslove da odradimo prvi dio priprema kako treba. Posle nekoliko dana ćemo imati i prvu probnu utakmicu da vidimo u kakvom smo stanju posle sedam dana priprema.“ zaključio je Lazić.