Crvena zvezda Meridianbet šampion Srbije, Davidovac MVP finala

Košarkaška liga Srbije registrovala je službenim rezultatom 20:0 u korist Crvene zvezde Meridianbet drugu utakmicu finalne serije tamošnjeg šampionata.

Drugi meč prekinut je sinoć, početkom trećeg kvartala, pri rezultatu 57:45 za Partizan, zbog pogrdnog skandiranja navijača “crno-bijelih”.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.

Nakon što su tribine ispražnjene, a prvobitno rečeno da će meč biti nastavljen za 24 sata, na parket su se vratili samo igrači Zvezde sa sudijama.

Kako se košarkaši Paritzana nijesu pojavili na teren utakmica je prekinuta, a danas i registrovana službenim rezultatom.

“KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da će ceremonija dodjele pehara šampionu Srbije i medalja, biti organizovana u četvrtak u 19 časova u hali ‘Aleksandar Nikolić‘“.

Naš klub je u četvrtak u 14 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u srijedu uveče u Beogradskoj Areni, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda Meridianbet, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom!

Svi zainteresovani Zvezdaši mogu prisustvovati ovoj ceremoniji u četvrtak uveče od 19 časova, a ulaz u halu biće omogućen na tribinama C i D”, navodi se u saopštenju Zvezde.

Inače, za MVP-ja finalne serije izabran je Dejan Davidovac.