Damjanović: Partizan je favorit, a mi idemo u Beograd da igramo najbolje što možemo

Šef stručnog štaba Krke iz Novog Mesta, Dalibor Damjanović, očekuje veoma težak meč protiv Partizana u Beogradu ali vjeruje u borbu svojih momaka.

“Partizan je vodeći i jedini neporaženi tim u ligi. Predvodi ih jedan od najtrofejnijih evropskih trenera Željko Obradović, od kojeg svi treneri već dugo uče, priznali mi to ili ne. Svi gledamo njegove seminare, predavanja, utakmice. Ovogodišnji tim Partizana je nov. Imaju mnogo potencijala, mladih i perspektivnih igrača poput Madara i Glasa, iskusnih Puntera, NBA igrača Kuruca i Smailagića”, rekao je Damjanović za sajt ABA lige.

Krka će doputovati u Beograd bez Jana Špana, Leona Stergara i Marka Arapovića.

“Oni su kvalitetna ekipa koja igra agresivno po cijelom terenu, sa dosta preuzimanja, tako da nas očekuje veoma teško gostovanje. Oni su favoriti, a mi idemo u Beograd da igramo najbolje što možemo. Moramo da budemo hrabri i odlučni i prije svega da se borimo sve vrijeme. Očekujem od ostalih momaka da što više nadoknade izostanak i da zaista damo maksimum. Nema pritiska, samo se treba boriti i pokazati mušku i pametnu igru”, zaključio je Damjanović.