DANILO ANĐUŠIĆ: Izgubili smo već u prvom poluvremenu

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić sumirao je utiske poslije poraza u ‘vječitom derbiju’ u okviru 19. kola Evrolige.

Košarkaš crno-belih je istakao kako je ishod utakmice mogao biti i drugačiji da su igrači “Parnog valjka” pogodili trojku i prišli na minus šest u finišu meča.

”Izgubili smo utakmicu u prvom poluvremenu, tad ništa nije valjalo, ako odigraš četvrtinu bez asistencije, a na poluvremenu ih imaš dvije uz devet izgubljenih lopti. Nijesmo nijedan napad odigrali gde smo lijepo podijelili loptu, a oni su izašli agresivno i sa dosta energije i zato su stvorili tu veliku prednost. Imali smo priliku poslije, reagovali smo, promašili dvije trojke. Da smo to pogodili, možda bi se utakmica i završila drugačije. Idemo dalje, šta je tu, sljedeća utakmica je za dva dana.” rekao je Anđušić.

Kaže i to kako je problem što vremena za trening nema, te je analiza jedina stvar koja se efikasno može uraditi.

”Teško je naći razloge zbog čega smo odigrali takvo prvo poluvrijeme, poslije prespavane noći i analize ćemo vidjeti gdje smo griješili. Nema prostora za trening, to nam sigurno nedostaje, ali takav je raspored. Imaćemo vremena za analizu, ovo ne smijemo više da dozvolimo da se dešava, mislim na velike padove. Vjerujem da ćemo se oporaviti, duga je sezona, vjerujem da ćemo biti na poziciji na kojoj želimo.” zaključio je Danilo Anđušić.