Ergin Ataman: Samo je plasman na Fajnal For vrijedan slavlja

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman govorio je poslije pobjede nad Makabijem u četvrtom meču plej-of serije.

Turski stručnjak je pobedu posvetio ekonomu tima koji je doživio srčani udar, posle čega se osvrnuo na analizu utakmice.

”Ovu pobjedu posvećujemo našem legendarnom ekonomu koji je juče doživio težak srčani udar. On je i dalje na intenzivnoj njezi, situacija je teška, njemu posvećujemo ovu pobjedu, mnogo nam je drag i važan. Što se tiče utakmice, bila je pravi plej-of meč. Ova serija je veoma teška za obe ekipe, uz veliko poštovanje prema Makabiju.” rekao je Ergin Ataman, pa dodao:

”Uložili su veliki napor sa ekstra igračima poput Blata i DiBartolomea. Daleko od toga da nam nijesu pravili probleme, uprkos našoj dobroj odbrani. Razlika u odnosu na prethodnu utakmicu bio je Kostas Sloukas. Pokazao je karakter, poentirao, kreirao. OAKA će goreti na sljedećoj utakmici, više nego inače, moramo biti spremni da odigramo dobru utakmicu.”

Potom je govorio o tome zbog čega nije bilo njegovog karakterističnog slavlja.

”Slavi se jedino plasman na Fajnal For Evrolige. Ovo je košarka, moramo biti spremni da odigramo dobru utakmicu u OAKA areni. Ova utakmica za nas je bila finale zbog toga što smo gubili sa 2:1 u seriji, ali smo pokazali karakter.” zaključio je Ergin Ataman.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.