Goran Dragić otkrio zbog čega je odbio Partizan

Legendarni Goran Dragić je poslije isteka ugovora u NBA ligi odlučio da stavi tačku na sjajnu karijeru.

Goran Dragić je prošle godine iz prvog reda pratio duel u Areni između Partizana i Cedevita Olimpije, a to je dodatno podgrijalo nadu navijača crno-bijelih. Ipak, on je na pomenutu utakmicu došao kako bi podržao brata Zorana koji je nastupao za slovenački sastav.

On je u razgovoru za Sportal otkrio da su crno-bijeli poslali ponudu njegovom agentu.

”Mene niko nije zvanično, nego mog agenta Radeta, tako da su zvali Real Madrid, Armani, onda je u pitanju bio Partizan, imao sam i poziv Sanija Bećirovića iz Panatinaikosa, ali ja sam nekako odlučio da ne mogu da napustim djecu, ona mi žive u Majamiju.” rekao je Goran Dragić.

U svom izlaganju je takođe otkrio i da su navijačke strasti podijeljene.

”Znaš šta, u mojoj familiji striko navija za Zvezdu, delija je, a moj otac je grobar, partizanovac. Pa onda moj kum Rašo Nesterović, i on je grobar, tako da nekako lijevo-desno. Ali ja ću da odgovorim diplomatski, reći Union Olimpija, da mogu da se vratim kući, da mogu da j sa svakim. Oba kluba su mi draga, uvjek kad sam igrao protiv Zvezde ili Partizana, to je bio neki nevjerovatan osjećaj, ali to je bilo kad sam igrao za Slovan, za Olimpiju, tako da to je to.” zaključio je Goran Dragić.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.