IGOR RAKOČEVIĆ: Dolazak Teodosića je fantastična stvar za našu košarku

Igor Rakočević, nekadašnji košarkaš, iznio je svoje mišljenje o činjenici da je Miloš Teodosić odlučio da se vrati na Mali Kalemegdan.

Teodosić je odlučio krenuti stopama Igora Rakočevića. Nakon putovanja po Evropi, ali i NBA iskustva, i on se kao i Igor vratio u Crvenu zvezdu.

”Izuzetno mi se sviđa kada neki naš igrač, pogotovo kvalitetan, pri kraju karijere odluči da se vrati kući. Mislim da je to fantastično za podizanje naše koašrke, kao i za sam klub i navijače. Ipak, zadovoljstvo je gledati Tea na terenu, uz njegove liderske sposobnosti i mogućnost da pomogne mlađim igračima.” rekao je Rakočević.

Trener Ivanović imao je naraspolaganju provjerene domaće igrače, što je nešto što dodatno raduje nekadašnjeg košarkaša.

”Jako mi je drago što Crvena zvezda Meridianbet za razliku od brojnih timova ima dosta kvalitetnih domaćih igrača. Kao košarkaša iz domaće škole mislim da je to jako dobro za ovaj klub i to me raduje.”

Takođe, spomenuo je i Nikolu Mirotića i njegov potencijalni dolazak u redove crveno-bijelih.

”Što se tiče Mirotića, to je jedan jako dobar čovjek. Imao sam prilik da pričam sa njim, veliki je humanista. Drago mi je što se uopšte spominje da može doći u Zvezdu. Volio bih da do toga i dođe, pošto bi sa njim i Teodosićem mogli mnogo.” zaključio je Igor.