Kajri Irving poput Majkl Džordana

Kajri odigrao je na sinoćnjem meču nevjerovatan broj postignutih poena.

Naime, Kajri Irving meč je završio sa čak 50 postignutih poena i to na 75% šuta iz igre, ali i 75% šuta za tri poena, što niko nikada nije uradio.

Kada pričamo o utakmicama sa 50 poena i barem 75% šuta iz igre i više od jedne takve partije imaju samo dva čovjeka u istoriji lige:

Kajri Irvig i Majkl Džordan.

“Sve što Kajri radi je čisto i iskreno. Pogledajte ga večeras, koliko je samo sve izgledalo lako. Podigao sam glavu i vidio da već ima 10 poena, a činilo mi se da je dva puta šutnuo na koš. Baš sam Setu Kariju rekao da Irving baš “kuva” večeras. Vidjelo se to u njegovim očima, baš je želio da odigra dobar meč i vodi nas do pobjede, što je i učinio. Mladi igrači bi trebalo da gledaju ovo i da uče, ovo je bilo savršenstvo”,
 rekao je Kevin Durent.

Kajri Irving je rekao:

“Osjetio sam da je ovo noć u kojoj moramo da dođemo do pobjede. Ne kažem da se ostalih dana ne osjećam tako, ali sada sam znao da moram da budem u svojoj zoni gdje niko ne može da me ometa i da jedino tako mogu da dođem do cilja. Manje sam bio pričljiv, a više sam bio fokusiran na to šta moram da uradim za pobjedu”, objasnio je Irving.

4 Komentara

    Irving je vrhunski sportista…Za svaku pohvalu

    Izdominirao…Svaka cast…

    Majkl je jedan jedini

    Odličan nema što svaka mu čast

Komentarisanje nije dozvoljeno.