Partizan poslao poruku navijačima pred derbi

Treći meč finalne serije ABA lige između Partizana i Crvene zvezde Meridianbet biće odigran sjutra u Beogradskoj areni.

Prvi meč pred domaćom publikom crno-bijeli igraju pod imperativom pobjede, dok je sastav sa Malog Kalemegdana na korak od titule jer vodi sa 2-0 u seriji.

Prije meča Partizan je objavio saopštenje sa sudijskom ekspertizom prve utakmice, u kojoj se tvrdi da je na štetu kluba napravljeno čak osam grešaka, a sada su se obratili i navijačima.

Poštovani navijači, Vi koji ste ovom timu Partizana čitave sezone bili pokretačka snaga! Vi, kojima se divi cijela Evropa! Vi o kojima zluradi pojedinci žele da pričaju loše i za to jedva čekaju povod!

Sjutra je pred nama novi veliki zajednički ispit! Svi zajedno, moramo biti na svom maksimumu kako bi se izborili za pobjedu i odbranu titule šampiona! Zaostatak nije mali, ali ga zajedno možemo nadoknaditi!

Ovim putem, Klub se obraća vama i poziva na budnost u svakom trenutku utakmice! Svaki poen je važan, a svaki sekund meča presudan! Budite glasni i strastveni! Još jednom pokažite zašto ste najbolji! Pokažite ljubav, pružite podršku! Pokažite dostojanstvo i budite pametni!

Borimo se za pobjedu na terenu i na tribinama! Neka utakmica prođe bez vrijeđanja po bilo kom osnovu i bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren! Ne dozvolimo zluradima da likuju i proglašavaju Klub i navijače Partizana negativcima!

Partizan je iznad svih! Pokaži koliko ti je stalo! Zajedno do pobjede!” stoji u saopštenju Partizana.

Registrujte se uz promo kod SPORT, preuzmite bonus i kladite se na najbolju sportsku ponudu klikom OVDJE.